Litet sprak.

Jag göteborgshänger just nu. Hemma hos en syster och igår var vi på jul på Liseberg. Det var världens finaste. Massa ljus och det kändes nästan som jul och jag drack glögg och vi åkte karuseller. Och sagoslottet. Jag var alldeles fem och alldeles jätteglad och varm och mina kinder var alldeles röda. Jag vilar hjärtat den här helgen. Jag dricker massor av te och äter fairtrade choklad. Och igår läste jag poesi med.
Det var en väldigt fin läsning. Det kändes intimt och jag valde att skala av alla texter. Det blev lite Vilska unplugged liksom. "Godnattsaga för hisingsbacka" blev nästan magisk och ja, jag läste både "Gardell" och "rebeller på frusen mark" Fast det gjorde inget. För det var på att annat sätt än tidigare. Utan det där stråket av nervositet. Mina texter och mina framträdanden blir så otroligt mycket bättre utan tävlingsandan. Jag är helt enkelt bättre utan tävlingen. Visst, jag älskar tävlingen. Men jag blir faktiskt en bättre människa utan den.
Nu har jag bara en punkt kvar på turnèschemat och det är en grande final på skylten den 3e december tillsammans med Grioa. Sen vilar jag inte bara hjärtat  utan även orden.
Eller snarae orden på scenen. För jag har ett nytt projekt på gång. Det är lite hemligt. Men jag kommer inte stå på scenen då. Det nya projektet är alldeles nytt område för mig och det är väldigt läskigt och lite pirrigt och vi får se hur det går. Men jag säger inget än. Don't belive the hype.
Om vi lämnar det där.

Ikväll har jag på mig min batman tröja och snart ska vi samla ihop oss och åka och ansluta oss till ett Lars och dante häng. Det ska bli trevligt.
Och hjärtat, orden, själen.
De vilar.
Sover tryggt.

Kommentarer
Postat av: Moster

Halloj!

Kanske skulle kommemtar texten kunna vara snäppet ljusare, ja din text oxå. Annars jättefin sida. Angående ditt projekt, viska i mitt öra..snälla

2008-11-22 @ 21:05:04
URL: http://ewaarlebrant.blogg.se/
Postat av: Emil

Vilska, färgkoder är bra, att kunna läsa texten är änuu bättre :)

2008-11-22 @ 22:55:15
URL: http://www.freewebs.com/emilakero
Postat av: Vilska

krasavtsa..

2008-11-23 @ 02:09:51
URL: http://vilska.blogg.se/
Postat av: Jilina

Vill du ha chansen att bli utnämnd till Veckans bloggare ? Kika gärna in på denna länk då http://isaba.blogg.se/2008/november/vill-du-bli-veckans-bloggare-1.htmlDet är lite svårläst i din blogg. tyvärr. hade varit mkt bättre om du hade valt en annan ljusare färg på texten.

2008-11-23 @ 02:22:27
URL: http://isaba.blogg.se/
Postat av: Vilska

Nu är texten ljusare. Tack för att ni sa till :)

2008-11-23 @ 10:47:12
URL: http://vilska.blogg.se/
Postat av: Lina

Låter extremt mysigt, hörru du! Jag längtar till jul i år, det är första gången på länge som det bara känts myspys att man ska träffa släkten osv.

Ang vad du skriver om att ens texter blir bättre utan det där pockande tävlingsmomentet, kan jag förstår bara hålla med.

2008-11-23 @ 14:15:08
URL: http://linaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Sandra Lang

Ett sånt härligt och vackert inlägg. Jag blir så glad!

2008-11-27 @ 08:36:29
URL: http://sandralang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0